Abus videobewaking

Bewakingscamera’s zijn ook thuis erg nuttig. Videobewaking werkt preventief, op het moment zelf en achteraf. Het zien hangen van camera’s schrikt misdadigers bij voorbaat al af en het helpt gepleegde misdrijven ophelderen. Met het oog op u als particulier gebruiker heeft ABUS videobewaking voor optimale huisbeveiliging ontwikkeld. Veilig wonen is namelijk fijn wonen.

Van Rossum Beveiligen is leverancier van ABUS beveiligingstechniek. In ons assortiment hebben wij draadloze buitencamera’s, al dan niet met monitor die met meerdere camera’s verbonden kan worden. De camera’s zijn voorzien van infrarood nachtzichtfuntie en luidsprekers. Bestand tegen ieder weertype helpen de bewakingscamera’s van ABUS bij het in de gaten houden van de deuren en ramen van uw huis. Bent u op vakantie? Met de draadloze thuisvideoset heeft u op afstand toegang tot de bewakingsbeelden. Zo laat u uw huis in alle veiligheid en zekerheid achter.

Beveilig uw huis met moderne draadloze videobewaking van ABUS. Heeft u vragen over de videobewaking van ABUS of over de montage aan uw woning? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.  

3 artikel(en)

3 artikel(en)