Abus smartvest

Het eenvoudig beveiligen van uw woning doet u met ABUS SmartVest alarmsystemen. Sinds 1924 ontwikkelt ABUS mechanische en elektronische beveiligingssystemen, waarmee extra veiligheid wordt gewaarborgd. Uw vraag naar veiligheid staat hierbij voortdurend centraal.

Met de SmartVest bewijst ABUS dat ze innoverend en vooruitstrevend zijn. SmartVest is namelijk een volledig draadloos alarmsysteem en –de naam zegt het al– smart. Dit slimme beveiligingssysteem beveiligt uw woning op basis van een betrouwbare draadloze verbinding. Gemakkelijk te installeren en te bedienen dankzij de gratis app van ABUS, waarmee u ook op afstand controleert wat er thuis gebeurt. Liever bediening zonder mobiele apparaten? Afstandsbedieningen en een bedieningspaneel behoren ook tot de mogelijkheid.     

Bij Van Rossum Beveiligen bestelt u eenvoudig de ABUS SmartVest centrale of de basisset met alle benodigdheden om uw huis meteen te beveiligen. Uitbreidingen als een bewegingsmelder, magneetcontact en sireneflitser zijn ook bij ons verkrijgbaar. De ABUS SmartVest is te koppelen aan maximaal 32 draadloze componenten en 4 camera’s. Zo kunt u uw woning zowel van binnen als buiten van optimale beveiliging voorzien.

Bij Van Rossum Beveiligen geven we u graag advies over het ABUS SmartVest alarmsysteem. Bij vragen kunt u per e-mail of telefoon altijd contact met ons opnemen

9 artikel(en)

9 artikel(en)